Kiosk Digitale Menukaart

Communiceer de menukaart direct naar de gasten via een digitale informatiezuil.

  • Informatiezuil met gebruiksvriendelijk touchscreen
  • Menukaart met actuele gerechten
  • Allergenendeclaratie per gerecht
  • Filteren op ongewenste allergenen
  • Meerdere menukaarten vooruit te plannen

Vraag een gratis demo aan BE

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAT BIEDT HOREKO HOSPITALITY

Informatiezuil in restaurant

Informatiezuil in restaurant

De Horeko Kiosk is een robuuste stalen informatiezuil die op elke gewenste locatie in je restaurant geplaatst kan worden. De voorzijde kan voorzien worden van bestickering om aan te sluiten bij je huisstijl. Met het ingebouwde touchscreen besturen de gasten zelf eenvoudig het gebruiksvriendelijke systeem.

Gerechten opzoeken

Gerechten opzoeken

De Horeko Kiosk maakt het bekijken van je gerechten eenvoudig en leuk. Je kunt zelf een structuur creëren om je gasten op een logische manier door de gerechten te laten navigeren. In iedere categorie die je samenstelt, zien de gasten een lijst van gerechten met grote foto’s en een korte omschrijving. Na het selecteren van een gerecht, ziet de gast in één overzicht de bijbehorende ingrediënten, allergenen en een uitgebreide omschrijving.

Filteren op allergenen

Filteren op allergenen

Het verstrekken van allergeneninformatie wordt alsmaar belangrijker. Het aantal mensen met een voedselallergie groeit gestaag en ook het aantal gasten dat bewust bepaalde allergenen vermijdt blijft stijgen. Met de Horeko Kiosk kunnen gasten eenvoudig filters toepassen op je menukaart, zodat zij alleen gerechten te zien krijgen die aan de wensen voldoen.

Menukaart planning

Menukaart planning

Via de de backoffice van Horeko kun je eenvoudig de actuele menukaart beheren. Ook kun je menukaarten voor de toekomst vooruitplannen, zodat alle kiosken automatisch bijgewerkt worden op het moment dat de nieuwe kaart ingaat.